"Syltynn, topptrent & dønn ærlig!"

En av våre mest folkekjære komikere er endelig tilbake med nytt soloshow! Rigmor Galtung er 50 år i år og dette feires med en humoristisk forestilling.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
14.09.2019
Tidspunkt
20.00 - 21.30
Pris
kr 250

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, - og spesielt når det gjelder de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand up-scenen til i dag hvor imitasjon er blitt en del av hverdagen.

Forestillingen, «Syltynn, topptrent & dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg. Det «bor» veldig mange inni Rigmors hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter. Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er i dag. Først og fremst er dette en forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50-årsfeiring av det å være menneske, på̊ godt og vondt... og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet Elisabeth Botterli fra «Nytt på Nytt» på manus, Pia Foorebally på regi, Mona Moe på film, Jon Rørmark på musikk og Geir Lillejord på kostyme.

Gled dere!!

Du kan kjøpe billett til denne forestillingen separat - eller du kan kjøpe en pakke - med «Bobler for Dummies» i Lillesalen først, og så "Syltynn, topptrent & dønn ærlig" med Rigmor Galtung i Storsalen etterpå.

Arrangør: Kulturfaktor 19

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering