Bobler for Dummies

Ingvild Tennfjord er blant Norges fremste vineksperter, og nå kommer hun til Flammen og Kulturfaktor-festivalen for å åpne oss for en verden av bobler.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
14.09.2019
Tidspunkt
18.00 - 19.30
Pris
kr 450

Bobler er smaken av fest, men hva er egentlig forskjellen på prosecco og cava. Hvorfor er champagne så dyrt?
Ingvild Tennfjord åpner opp en verden av bobler. Du blir kjent med de viktigste stilene, finner de gode kjøpene og kanskje viktigst av alt - finner dine personlige favoritter blant musserende viner.
I løpet av den ca halvannen timen dette smakekurset tar, smaker vi oss gjennom fem ulike viner - med Ingvild Tennfjord som underholdende og kunnskapsrik læremester.

INGVILD TENNFJORD er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i skynominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

Du kan kjøpe billett til dette vinsmakekurset separat - eller du kan kjøpe en pakke - med «Bobler for Dummies» først, og så "Syltynn, topptrent & dønn ærlig" med Rigmor Galtung i Storsalen etterpå.


Arrangør: Kulturfaktor 19

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering