JUNIOR: TIK TIK SJONGLERING

Forestillingen Tik Tik Sjonglering tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster i et levende og lekent samspill.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
09.05.2019
Tidspunkt
17.30 - 19.00
Pris
kr 130 (voksne) / kr 130 (barn)

Musikeren Safaa er en tøysete karakter. Han har med seg arabiske fløyter og trommer, og engasjerer barna når han lager magiske lyder og voldsom tromming. Sirkusartisten Diego er roligere, han uttrykker seg for det meste via kroppsbevegelser, sjonglering og manipulasjon av objekter. Samspillet dem imellom er levende, gledesfylt, raust og kommunikasjonen skjer gjennom lyd og bevegelse - alltid med et smil på lur. Musikkforestillingen er en intim og visuell opplevelse med plass til improvisasjon og interaksjon med barna.

Målgruppen for «Tik Tik» er fra tre til sju år, men den passer for de helt opp til ti år. Forestillingen varer i ca. 35 minutter, og deretter blir det én times sjongleringskurs. Alt er inkludert i billettprisen.

Safaa Al-Saadi og Diego Lavin har jobbet sammen i fjorten år. De har hatt forskjellige teaterforestillinger og flammeshow. Familieforestillingen «Tik Tik sjonglering» ble ferdig-produsert for halvannet år siden, og har vært på flere kulturhus. Programsjef i Asker Kulturhus, Mari Haugen, anbefaler den på det varmeste: «Musikkforestillingen varierte fra det morsomme, hvor musikeren var humoristisk både igjennom musikk og handling til det rolige og sarte... Forestillingen anbefales!»

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering