Kvinnedagen med bredt program

Kvinnedagen ble etablert for å styrke kvinners rettigheter og støtte opp om allmenn stemmerett for kvinner. Internasjonalt gjenstår det fortsatt store utfordringer. I Norge har vi kommet langt, men ikke lenger enn at vi fremdeles må jobbe for likestilling innen arbeidslivet, mot skjeve maktstrukturer mellom kjønnene og mot seksuell trakassering og vold.

Sted
Kulturverket Flammen
Dato
08.03.2019
Tidspunkt
00.00 (Hele dagen)

Kulturverket Flammen markerer dagen med foredrag i biblioteket, filmvisning i Lillesalen og en markeringsforestilling i Storsalen. Kvelden rundes av med Frida Ånnevik hvor du bare kan ta inn fredagskvelden og «Flyge fra».

Hilde 5 - Klikk for stort bilde

Året med #metoo Hilde Østby (f. 1975) er en norsk forfatter og skribent oppvokst i Oslo. Hun tar oss med igjennom hendelser i året som gikk, hva #metoo egentlig er, og hva vi sitter igjen med når stormen nå har lagt seg litt. Klikk her for mer informasjon.

 

 

Fanget i Friheten - Klikk for stort bilde

Filmvisning "Fanget i friheten er en film om bandet, Venjas Harem. Her blir vi kjent med en gruppe kvinner med kriminell bakgrunn. Bandet er et ettervernstilbud for innsatte, der musikkterapien er et verktøy for å hindre tilbakefall til kriminelle miljøer. Etter visningen vil det være ettersnakk med regissør, Ida Marie Pettersen. Klikk her for mer informasjon.

Sofie Frost - Klikk for stort bilde

"FRI" Hva vil det egentlig si å være fri, og er du så fri som du tror? Årets markering tar tempen på begrepet «fri», og med på laget har vi Slampoet, Sofie Frost, Vokalgruppen Souls, Margrethe Frank, Indian Rhytms og Venjas Harem. Klikk her for billetter og mer informasjon.

Frida Ånnevik - Klikk for stort bilde

Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig stemme på norsk i vårt musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannpriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen. Klikk her for billetter og mer informasjon.

 

Det blir for øvrig salg av lunsj mellom 12.00 og 15.30, og middag mellom 17.30 og 21.00.

Arrangør: Kulturverket Flammen i samarbeid med frivillige

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering