"FRI" - 8. mars-forestilling

Hva vil det egentlig si å være fri, og er du så fri som du tror? Årets forestilling tar tempen på begrepet «fri», og med på laget har vi Slampoeten, Sofie Frost, Vokalgruppen Souls, Margrethe Frank, Indian Rhythms og Venjas harem. 

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
08.03.2019
Tidspunkt
18.30 - 20.30
Pris
kr 180

Sofie Frost er skuespiller og Spoken Word poet med en Master of Arts fra East 15 Acting School. Hun har blitt kåret til både Norgesmester og Nordisk Mester i Slampoesi. Sofie kom også til finalen i Norske Talenter 2018. Hun skriver om eget liv og retter fokus på tabubelagte temaer som skam og psykisk helse.

Souls 2019 - Klikk for stort bilde

Vokalgruppen Souls består av seks sangere med bakgrunn i ulike musikalske tradisjoner. Gruppa ble startet i 2009, og primært synger de a cappella, men det hender de sniker inn et instrument eller to. Sjangermessig spenner de fra rock til klassisk, og trives særlig godt i popuniverset.

Margethe Frank - Klikk for stort bilde

Margrethe Frank er 20 år, fra Hakadal og bor i Oslo. Hun er en aktiv kulturutøver i Nittedal, studerer kriminologi på UiO og jobber i hjemmesykepleien. Margrethe tror at det å være bevisst på kvinnens rolle i fortid, nåtid og fremtid, og jobbe for å fremme den vil gagne alle uavhengig av kjønnsidentitet.

 

Indian Rhytms - Klikk for stort bilde

Indian Rhythms er en organisasjon som tar sikte på å formidle klassiske og moderne indiske danseformer med fokus på kvalitet og personlig utvikling. Deres formål er å formidle kunnskap om Kathak, som er én av de 8 hovedformene for klassisk indisk dans. Dette bruker de som base for all undervisning. Indian Rhythms er lendende og raskt voksende indisk danseskole med studenter og instruktører som har skapt sin egen plass i dansemiljøet i Norge. De har spesialisert seg i forskjellige danseformer slik som tradisjonelle folkedanser, Bollywood og nord-indisk klassisk dans.

Venjas Harem alle - Klikk for stort bilde Venjas Harem er et band bestående av bandmedlemmer knyttet til Oslo musikkråd sitt spilletilbud "Musikk, fengsel og frihet". Flere av medlemmene har soningsbakgrunn og med det deltatt i musikk-undervisning under soning i regi av Grønland voksenopplæring.

I tillegg til de nevnte får du også møte mange andre spennende aktører i løpet av markeringen. Forestillingen er gratis for de under 20 år, og det er fritt setevalg i amfi.

 

Det blir for øvrig salg av lunsj i foajeen mellom 12.00 og 15.30, og middag mellom 17.30 og 21.00.

Arrangør: Kulturverket Flammen i samarbeid med frivillige

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering