Et «life» talkshow med Tommy og Morten

Dette er et meget underholdende, men også lærerikt «standupforedragtalkshow» med Tommy Steine og Morten Nygård.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
28.02.2019
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 275

Tommy og Morten snakker om alt mellom himmel og jord som betyr noe for deg. I beste talkshow-stil skravler de i vei med hverandre og publikum. Temaene de snakker om blir bestemt der og da, for med sin interaktivitet med publikum, finner de ut hvilke tema som skal på agendaen akkurat denne kvelden.

Er du en som synes enkelte dager er tyngre enn andre, leter du etter denne lykkefølelsen som alle snakker om, sliter du med litt angst og uro i kroppen eller kan du kjenne at stresset og presset noen ganger blir litt for stort?
Da kan dette «life» talkshowet absolutt være noe for deg!
Her blir det både latter og alvor, underholdning og kunnskap.

Om Tommy Steine:
En av Norges mest kjente komikere og programleder, med over 3800 show og tv programmer bak seg. Høsten 2017 gikk han på en kjempesmell psykisk og møtte den berømte veggen. Har siden det endret retningen på livet sitt dramatisk, og har blitt ekstremt opptatt av å dele med andre den mestringen han har lært seg!

Om Morten Nygård:
Restauranteier og daglig leder av Ennead Norge.  Morten var nattklubbkonge i Oslo med tre nattklubber og restauranter frem til 1999, da han gikk i bakken med et smell og tapte alt han eide. Etter seks måneder «i koma», begynte han å reise verden rundt etter metoder for å finne meningen med livet. Siden 2002 har han vært coach og mentor for mer enn 3000 mennesker.

Tommy og Morten har siden i fjor høst hatt sin egen podcast sammen  på Spotify.

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering