Life-talkshowet «Over stokk og stein» UTSOLGT!!

Dette er et meget underholdende, men også lærerikt «standupforedragtalkshow» med Tommy Steine og Morten Nygård.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
28.02.2019
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 275

Har du vært på et humorshow og tenkt: «Dette er jo sinnsykt gøy, så deilig å le». Har du vært på foredrag og tenkt: «Dette var ekstremt lærerikt, jeg vil vite mer...» og har du sett på «talk show» på tv og tenkt: «Det der var en spennende gjest, tenk om jeg kunne vært med i den samtalen»? Da kan du bare glede deg til Tommy og Mortens standupforedragtalkshow for disse to kombinerer nemlig alle tre sjangrene. Dette er en aften hvor du veldig veldig sannsynlig kommer både til å le mye, undre deg, nikke gjenkjennende og i tillegg blir med på å skape kvelden som publikum.

Tommy og Morten tar for seg både planlagte og spontane temaer som opptar oss alle, og de gjør det på en så underholdende og spennende måte at du helt glemmer tiden. (Slapp av, det gjør de to også!)

Dette er en kveld for alle de som er lykkelige, sliter med hverdagen, er urolig, stresser, synes livet er en dans, synes livet kunne vært mer spennende, hater mandager, elsker mandager, kjenner mer frykt og angst enn før, har møtt veggen, har funnet døren i veggen, eller som Tommy ville sagt det: «Dette er en kveld for alle. Punktum.» Med lattergaranti!

Om Tommy Steine:
En av Norges mest kjente komikere og programleder, med snart 4000 live show og tv-programmer bak seg. Høsten 2017 gikk han på en kjempesmell psykisk og møtte den berømte veggen. Har siden det endret retningen på livet sitt dramatisk, med fokus på å bruke naturen som medisin. Han har blitt ekstremt opptatt av å dele med andre den mestringen han har lært seg. Men som han sier selv: «Komiker er ikke en jobb, det er et levesett. En gang komiker alltid komiker ...»

Om Morten Nygård:
Restauranteier og daglig leder av Ennead Norge. Morten var nattklubbkonge i Oslo med tre nattklubber og restauranter frem til 1999, da han gikk i bakken med et smell og tapte alt han eide. Etter seks måneder «i koma», begynte han å reise verden rundt etter metoder for å finne meningen med livet. Siden 2002 har han vært coach og mentor for mange av de største bedriftene i Norge. Ved å bruke skog og fjell som terapiform hver dag i over 16 år, har Morten rukket å hjelpe over 4000 mennesker så langt. For som Morten selv sier: «Ved å gå Back to basic kan man finne den styrken som kreves for å leve i et moderne samfunn...»

Tommy og Morten har siden i fjor høst hatt sin egen ukentlige podcast «MortenogTommy»på Spotify.

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering