Konsert med mangfold

Dette blir som 17. mai og julaften på en gang. Du får servert alt fra pop og rock til rap og soul på denne konserten, og den er gratis. Altså ingen grunn til å bli hjemme!

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
14.11.2018
Tidspunkt
18.00 - 19.00

Raria (Maria Donberg) en av de nye upcoming undergrunnsartistene på landets scener om dagen. Hun har gitt ut flere singler, deriblant «dør» med gripende tekst som fanger deg fra første sekund. Hun innehar en evne til en råskap og nådeløse kompromissløse betraktninger i sine tekster en sjeldent finner her til lands.  Hennes låter finnes på alle plattformer som Spotify, Tidal, Itunes, samt en video som er en vakker videreføring av hennes tekst og melodi.Konsertplakat mangfoldRaria - Klikk for stort bilde

Raria er i farta med album, som er forventet på nyåret 2019, men først triller det ut nye singler fra denne særegne vakre stemmen og låtskriveren. Hennes sterke utstråling og stemmeprakt, sammen med en «attitude» gjør henne til en artist å regne med! Raria har tross sin unge alder, kapret platekontrakt med selskapet Back to school records, som har klokketro på henne som låtskriver og scenepersonlighet.

Konsertplakat mangfoldAndreas BjørneskaretA. Thiam - Klikk for stort bilde Med seg på scenen har hun ofte med rappern A.Thiam (Andreas Bjørneskaret), som med sin blanding av tøffe tekster og mjuke stemme, kan trollbinde publikum. A. Thiam har tatt skrittet opp til en selvstendig artist, med mye på hjertet. Han trives godt som med å tilføre rap i ukjent musikalske landskap, og ingen er uberørt etter å ha blitt kjent med denne strålende rap/hiphop-artisten.

En aner at A.Thiam har opplevd tøffe ting i livet, men er samtidig glassklar på at han er trygg og stolt av hvor han kommer fra og det ligger forventninger i luften rundt denne artisten.

A.Thiam og Raria er også å finne på Sizz Noreviks siste singel Power of love#kjærligfuckinghet, der hun blander soul/rap/hiphop og er innenfor et snev av EDM sjangeren. Singelen er i god rotasjon på flere radiostasjoner deriblant NRK, med sin dynamiske finurlige oppbygging rundt Sizz’s soulutrykk og A.Thiams treffsikre rap bør den ha sin naturlige plass der musikk spilles.

Ekteparet Sizz & the Huzzbænd bør være velkjente for mange, både i sammen, og hver for seg. Bjarte bruker musikk i sitt daglige virke, og er og har vært en pådriver for flere store nyvinninger i Nittedal. Hans evne til å røre ved tilhøreren er allmenn kjent, og han er en ytterst habil gitarist, en kjenner det i sjelen når Bjarte synger og spiller, og han er uhyre populær hos alle generasjoner.Konsertplakat mangfold Sizz and The Husband - Klikk for stort bilde

Sizz Norevik har tre album/cd utgivelser samt singler og Ep. Sizz vakte stor oppsikt over hele landet og også i Sverige og Danmark da hun ga ut sin første Blues-LP/CD Just in time, der hun boltret seg med det som var av musikalske stjerner. Bugge Wesseltoft, Vidar Busk, Trond Holter og mange flere. En samlet presse ga henne topp karakter i tur og orden for hennes utgivelser. Dette medførte også eget portrettprogram på NRK TV. Sizz ble omtalt som 90-20 tallets store blueshåp og sto på vippen til et stort gjennombrudd som bluessangerinne, men valgte å trekke seg fra den siden av musikklivet av personlige grunner.

Sizz har turnert hver eneste blues-scene som har vært å oppdrive, og samtlige bluesfestivaler, deriblant Notodden Bluesfestival. Stemmen hennes er rusten, rå, mjuk og sjelfull, og Sizz tyner den til siste dråpe. Ingen er upåvirket etter en konsert med denne damen. Sammen med sin gitarist ektemann Bjarte, er de ofte å finne på institusjoner, disse to bruker like gjerne sin musikalitet på et gamlehjem, som på en pub eller i store konsertsaler, de veksler like godt fra Janis Joplin til Eva Cassidys såre vakre toner. Ekteparet Sizz & the Huzzbænd har alltid sine helt egne versjoner når de covrer andres låter, og blir omtalt ufattelig gode tolkere. Spennvidden i dere repertoar er grenseløs, og en kveld med dette ekteparet bak mikrofon og gitar, blir aldri kjedelig.

Nå i 2018, gjør Sizz et aldri så lite comeback med den ultramoderne låten Power of love #kjærligfuckinghet, en låt hun skrev til sin mann Bjarte året før. En låt som får pulsen og følelsene i gang hos de aller fleste. Låten finnes på alle plattformer.
Velkommen til en konsert full av mangfold!

Arrangør: Artister, Back To School Records og Hjerte for Nittedal i samarbeid med Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering