Sunde Solo!

Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde! I "Sunde Solo!" får du sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio, men også noe nytt materiale.

 

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
14.02.2019
Tidspunkt
19.00 - 20.35
Pris
kr 450

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins viseklubb i Oslo i 1966.
- Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp, sier Sunde om denne tiden.

Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren. Idag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz - Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers - for å nevne noen.

Denne gangen er det litt "Rykk tilbake til start" med sanger og historier fra et langt liv på scenen og i studio. Men selvfølgelig også nytt materiale: Noe ferdig, noe halvferdig og noe har bare en liten påbegynt setning. Med seg har han selvfølgelig sitt helt spesielle tifingers gitar-"komp" og seks-sju gitarer å snakke med og fortelle om.

Velkommen til annerledes konsert med Øystein Sunde!

Arrangør: Spinner Records AS

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering