Tøyser jula inn

Når to urbane totninger møter mannen bak Norges største sommerrevy og et musikalsk geni, da blir det show i julestria.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
18.12.2018
Tidspunkt
18.30 - 19.45
Pris
kr 440

De har hatt stor suksess på hver sin kant. Jonas Rønning har vært en av Norges mest ettertraktede komikere i årevis og er grunnleggeren av braksuksessen Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Jonas er en av Norges morsomste menn.

To urbane totninger
Gustav Nilsen er landets kanskje beste parodiker. Sammen med Jonas. Du ser Gustavs gossine krøller til stadighet på TV, og du hører stemmen hans på radio. Hele tiden. Om sommeren får han publikum til å gapskratte på Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Gustav er en av Norges morsomste menn.
Paul Håvard Østby er sammen med Gustav hjernen bak Urbane Totninger, og sørger for at mer enn 33.000(!) ler seg skakke et telt i vannkanten på lille Kapp hver sommer. Paul har skapt noen udødelige figurer som publikum elsker, og han ble nominert til komiprisen i 2017. Paul en av Norges morsomste menn.

Tullete juleshow
Nå går altså tre av Norges morsomste menn sammen. De har hver for seg laget Norges største og beste sommershow og Norges største og beste sommerrevy. Nå skal de sammen lage det artigste og mest tullete juleshowet som noen gang har blitt laget. I november og desember drar de på turné og vil gi publikum parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo. Med seg på tangenter har de Torbjørn Dyrud, et musikalsk geni som er nesten like artig som han er flink på piano.

Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

Rabatt for grupper på 10 eller flere.

Arrangør: Seriøst Firma AS

 

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering