JUNIOR: Molly & Partner

Molly & Partner er kjent fra NRK Radio Super, og showet «Vi vil heller danse på bordet» er basert på den fantastiske musikken fra den nye cd-en, bundet sammen av mye tøys og tull. Målgruppen er barn fra 3 – 10 år, og så barnslige voksne da.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
27.01.2019
Tidspunkt
13.00 - 14.00
Pris
kr 160 (voksne) / kr 130 (barn)

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og én gang fikk de en stålampe (!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer og hører på.

Denne forestillingen har familierabatt!

Medvirkende: Marianne Krogness er skuespiller og manusforfatter og er kjent fra Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband, tv- reklamene for Shell og en rekke revyer og komedier. Hun var også tilknyttet barne- og ungdomsavdelingen i NRK i flere perioder. Karoline G. Herlofsen er regissør, manusforfatter og artist og har jobbet med barnekultur i en halv kvinnealder, fra radio og barne-tv til barneteater.

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering