KLASSIKER: Lights Out

Dette blir en unik konsertopplevelse: Lights Out Trio skal framføre et av de største verkene i kammermusikkverdenen - og de spiller i absolutt mørke!

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
08.01.2019
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 250

Mathias Susaas Halvorsen (piano), Magnus Boye Hansen (fiolin) og Steven Walter (cello) har siden begynnelsen i 2011 utviklet konserter skreddersydd for publikum i absolutt mørke. Trioen har spilt på festivaler og steder over hele Skandinavia, Holland, USA og Tyskland. Blant festivalene Lights Out Trio har spilt på nylig er Grachten festival i Amsterdam, Portland Chamber Music Festival og Musikfest Stuttgart. Med stor musikalsk nøyaktighet og fleksibilitet utviklet gjennom å fremføre musikk utenat i mørket, imponerer de både publikum og kritikere.
Fiolinist Magnus Boye Hansen har spilt i Flammen tidligere, sammen med Oslo Strykekvartett, og han er begeistret for Storsalen.

LIGHTS OUT TRIO spiller både ny og eldre musikk, og dette gjenspeiles i konsertprogrammene de har presentert hittil. Grunnen til at trioen ønsket å spille i totalt mørke kom ut av ønsket om å lage en konsertopplevelse fri fra fordommer og normer som man ofte finner på en «vanlig klassisk konsert».

Denne gangen skal LIGHTS OUT framføre Tchaikovskijs legendariske Piano Trio i d-moll. Dette er et requiem over Pjotr Tchaikovskijs  nære venn og mentor, Nikolaj Rubinstein, og er et av de største verkene i kammermusikkrepertoaret.

Grupperabatt for 4 eller flere!

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering