Nyttårskonserten 2019 - UTSOLGT!!

Sammen med solist Rein Alexander, inviterer Nittedal og Hakadal Janitsjar til sin 41. nyttårskonsert. Mektig musikk, store følelser og festlige rammer er stikkord for begivenheten.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
13.01.2019
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 250

Under ledelse av sin dirigent Hans Andreas Kjølberg, spiller Nittedal og Hakadal Janitsjar årets første konsert i Kulturverket Flammen. 
De har egne avdelinger i tillegg til samspill med den kjente sangeren Rein Alexander. Her kan publikum se fram til noen virkelige perler fra opera- og musikalverdenen.

Rein Alexander Nyttårskonserten - Klikk for stort bilde
Rein Alexander begynte å synge i ung alder, og var i mange år korist i Sølvguttene. I 2003 vant han NRK´s store talentkonkurranse Kjempesjansen, og han har også vunnet flere internasjonale konkurranser og stipender, hatt store roller i sceneoppsetninger i Norge, Island og London og gitt ut fem album.
 

Konferansier for Nyttårskonserten 2019 er Christina Dølven, kjent for mange som sanger og skuespiller i Trollskogen, senere i Stablo.

Arrangør: Kulturverket Flammen - i samarbeid med Nittedal og Hakadal Janitsjar

 

 

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering