Christel Alsos med band

Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. Nå kommer Alsos til Nittedal for første gang, med noen nye låter i bagasjen og garantert egne tolkninger av julesanger også.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
09.12.2018
Tidspunkt
20.00 - 21.15
Pris
kr 350

I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt femte album til strålende kritikker. Christel var også med i forrige sesong av tv-suksessen «Hver gang vi møtes», der hun utmerket seg med sjelfulle tolkninger. Artistkollega Silya innførte da et nytt begrep - å bli «christelized»! Hennes julekonsert i Jakobs kirke har blitt et fast lyspunkt i Oslos vintermørke, og det gledes til en stemingsfull konsert her i Nittedal i desemberstria.

Christel kommer til Flammen med fullt band.

Samme dag som konserten her i Nittedal er hun invitert til å opptre på Nobels Fredsfest som i år er en utendørs gratiskonsert ved Rådhuset i Oslo og sendes på NRK1 samme kveld. Dette innebærer at vi må forskyve konserten her i Nittedal med én time.

«Å få være en del av denne folkefesten og få hylle Denis Mukwege og Nadia Murad for det fantastiske arbeidet de gjør er en stor ære, sier Alsos. Dette var rett og slett noe jeg ikke kunne si nei til og er veldig glad for at Kulturverket Flammen har vært villige til å forskyve konsertstarten så vi kunne få til dette. Jeg håper de som har kjøpt billetter har forståelse for dette. Jeg gleder meg veldig til å spille i det flotte nye Kulturhuset i Nittedal».

NY KONSERTSTART ER SATT TIL kl. 20.00!

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering