JUNIOR: «Ib i Svartaste Granskauen»

En kveld for lenge lenge siden, i den Svartaste Granskauen, våknet trollet Ib og poppet opp øynene. Hun hørte noen lyder, så hun klatret opp i toppen av en bøk for å se hva det var. Det var en menneskefamilie som bygde en hytte. Det var ikke bra. Dermed løp Ib innover i skogen. Hun måtte advare de andre trollene!

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
18.11.2018
Tidspunkt
13.00 - 14.00
Pris
kr 120 (voksne) / kr 100 (barn)

Igor og Demetrio forteller historien fra en av granskauens svarteste kapitler. Her får barna mulighet til å delta i forestillingen selv, og til å kjenne på hvordan det er å være troll! Barna kan altså glede seg til å være både publikum og medskapere til utviklingen av denne rare og spennende historien.

Igor Dunderovic er en norsk dramatiker og visesanger, oppvokst i Nittedal. Han har skrevet teater siden 2008, og var sammen med Aslak Borgersrud nominert til Spellemannsprisen for årets barneplate 2015. Demetrio Scopelliti er italiensk metalcore gitarist og produsent, og turnerer verden som el-gitarekspert, alene og med sitt band Arcadia. Begge har barn med hver sin norske kone, og har der blitt inspirert til å lage en rocka barnemusikal sammen.

Forestillingen passer best for barn i alderen 3-10 år.

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering