KLASSIKER: Greg med Chopin i ord og toner

Den polske Chopin-mesteren Grzegorz «Greg» Niemczuk er tilbake i Kulturverket Flammen etter forrige års suksess. Denne gangen med nettopp Chopins mesterverk på repertoaret.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
14.10.2018
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 250

Grzegorz Niemczuk gjestet Kulturverket Flammen i oktober 2017. Konserten den gang het «Mesterverk for piano». Det ble en konsert som «løftet taket» i Storsalen.
I oktober kommer denne eminente pianisten tilbake til Flammen for å presentere den komponisten som først og fremst har gjort ham kjent i musikkretser verden over: Frédéric Chopin. 

I 2010 vant Grzegorz Niemczuk førstepris i den store Chopin-konkurransen i Warszawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. Overalt hvor han gjester ønsker konsertstedene, og også publikum, å høre ha spille Chopin. Og det er nettopp Chopin som står på programmet for den kommende konserten i Flammen. 
Konserten har fått tittelen «Chopin i ord og toner». Grzegorz Niemczuk vil da gi til beste et program bestående av de mest virtuose, de vakreste og de mest kjente verkene av sin landsmann Frédéric Chopin. Som Chopin-mester er det alltid en helt spesiell glede for ham å formidle sin landsmanns musikk.
Kveldens krevende program vil til fulle viser Grzegorz Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes særegenhet og følelsesmessige dybde. 
Grupperabatt for fire eller flere!


Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering