DAGFILM i Lillesalen

Har du lyst til å oppleve en god film sammen med andre - i en sal der du ser og hører godt? Nå har du sjansen! Denne gangen et herlig dansk film fra 2000.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
25.04.2019
Tidspunkt
13.00 - 15.00

Vi fortsetter med gratistilbudet på dagtid. Kvalitetsfilm denne gangen også! Det hører med til sjeldenhetene at en film er så breddfull av menneskelig hjerevarme og skrudd humor. Filmweb betegnet dette som «En sann gave til det filmelskende pulikum!“ 

En ung prest som nettopp har mistet sin kone reiser til en liten provinsby for å vikariere. Menighetens faste, men av etter hvert åpenbare grunner suspenderte prest, pastor Wredmann, tar ikke i mot ham med åpne armer, men i de nære omgivelsene finnes andre som er langt hyggeligere: Den alltid velmenende, men meget forsiktige hotellportieren Jørgen Mortensen, som p.g.a. en sportsskade ikke er i stand til å ha sex når han er sammen med noen, men like fullt er hemmelig forelsket i den italienske kjøkkenpiken Giulia. Den minst like velmenende og veldig klossete Olympia som mister alt i gulvet og har hatt 46 jobber siden skoledagene. Juventus-entusiasten Hal-Finn, som bedriver en heller særegen form for kundeservice på Stadionrestauranten, og som til tross for flere hete besøk hos damefrisøren Karen aldri får klippet håret. Alle har de en forsiktig drøm om å finne lykken. Og det skal vise seg at drømmer kan gå i oppfyllelse, godt hjulpet av noen dødsfall og et kveldskurs i italiensk.

Gratis adgang!
Kulturverket Flammen serverer kaffe!

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering