DAGFILM i Lillesalen

Har du lyst til å oppleve en god film sammen med andre - i en sal der du ser og hører godt? Nå har du sjansen! Denne gangen en den ultimate julefilmen, med kjærlighet over alt - og Hugh Grant.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
20.12.2018
Tidspunkt
13.00 - 15.00

Vi fortsetter med gratistilbudet på dagtid. Kvalitetsfilm denne gangen også.
Dette blir en god voksenfilm i sjangeren britisk romantisk filmkomedie, og vi håper riktig mange finner veien til Lillesalen da. Samtidig kan du være med og stemme på hva som skal bli neste dagfilmvisning.

Informasjon om hvilken film som vises 20. desember finner du på Flammens infoskjermer. Dette kan vi av lisensmessige årsaker ikke gå ut med i form av annonsering utenfor huset. Vi kan imidlertid røpe at dette er en film om en britisk statsminister som faller hodestups for en av sine ansatte øyeblikket etter at han inntar Downing Street. Parallelt med dette treffer vi en rekke andre karakterer, og felles for dem alle er at kjærligheten stikker kjepper i hjulene for dem. Men så i London på selveste julaftenvikles alle disse menneskenes skjebner sammen - igjen og igjen - ,med romantiske, morsomme og bittersøte konsekvenser. Og masse musikk!
I tillegg til Hugh Grant, byr filmen på sterke navn som Colin Firth, Emma Thompson, Liam Neeson og Laura Linney.

Kulturverket Flammen serverer kaffe og pepperkaker!

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering