DAGFILM i Lillesalen

Har du lyst til å oppleve en god film sammen med andre - i en sal der du ser og hører godt? Nå har du sjansen! Denne gangen et gripende britisk drama fra 2015 om kampen for kvinners stemmerett.

Sted
Kulturverket Flammen, Lillesalen
Dato
21.02.2019
Tidspunkt
13.00 - 15.00

Vi fortsetter med gratistilbudet på dagtid. Kvalitetsfilm denne gangen også.
Dette blir en god voksenfilm i sjangeren britisk filmdrama, og vi håper riktig mange finner veien til Lillesalen da. Samtidig kan du være med og stemme på hva som skal bli neste dagfilmvisning.

Informasjon om hvilken film som vises 21. februar finner du på Flammens infoskjermer. Dette kan vi av lisensmessige årsaker ikke gå ut med i form av annonsering utenfor huset. Vi kan imidlertid røpe at dette er en film som handler om fotsoldatene i den tidlige feministisk bevegelsen hvor kvinner som kjempet for likeverd med menn ble forfulgt av en stadig mer brutal stat. Kampen for retten til å stemme ble gjort av arbeidende kvinner som var villig til å miste alt i sin kamp for likestilling.

I hovedrollene finner vi sterke navn som Meryl Streep, Carey Mulligan, Helena Bonham Carter og Ben Whishaw. 
FIlmen varer i 1 time og 46 minutter.

Gratis adgang!
Kulturverket Flammen serverer kaffe!

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering