KLASSIKER: Arve Tellefsen med gjester UTSOLGT!

Fiolinist Arve Tellefsen har turnert verden over. Når han for første gang holder konsert i Nittedal, får han med seg tre eminente lokale medspillere.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
23.10.2018
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 325

Arve Tellefsen er en levende legende. Han begynte å spille fiolin allerede som 6-åring hjemme i Trondheim, og har sin musikkutdanning fra Norge, Danmark og USA. Tellefsen var Norges første professor i fiolin ved Norges Musikkhøgskole.
Hans karriere har brakt ham til alle europeiske hovedsteder og han har turnert i hele verden i tillegg til en lang rekke prisbelønte grammofoninnspillinger. 
Ved siden av å være teknisk briljant, er det hans unike varme og vibrerende tone og hans lidenskapelige intensitet som har gjort ham anerkjent og elsket over hele verden. Hans evne til og fengsle og kommunisere med publikum gjør ham til en av verdens fremste fiolinister.

Vår mest kjente fiolinist har aldri hatt konsert i Nittedal før, men nå skjer det! 
 

Berit CardasBratsj - Klikk for stort bilde

Med seg denne kvelden har Arve Tellefsen tre supre gjester som alle bor i Nittedal: Berit Cardas (bratsj), Emery Cardas (cello) og Josephine Hsieh (flygel)
 

 

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering