KVINNEDAGEN: Musikk, dans og mening

Sang og dans på høyt nivå, sterke appeller, stands, mat og drikke. Alt dette står på menyen for årets storstilte 8. marsmarkering.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
08.03.2018
Tidspunkt
19.00 - 21.00
Pris
kr 150 (voksne) / kr 0 (barn)

Det blir mange sterke uttrykkk i denne kulturelle massemønstringen, både fra scenen og talerstolen.
I den rikholdige musikalske menyen finner vi to band, damekoret Caldera og en ung kvinnelig vokalist.
I tillegg blir det et sterkt innslag fra Danseverket Dansekompani, «EKKO» fra deres siste forestilling «Dobbel dose dans» og flere appeller. 

Danseverket DansekompaniEkko - Klikk for stort bilde

Engla og banditta
Engla & Banditta består av fem tøffe damer med glimt i øyet og befinner seg i et viltvoksende rocka landskap. Dette bandet er kjent for stor spilleglede, elektrisk formidlingsevne, humor og fengende låter. Bandet .
Engla og banditta består av Tove Bøygard (gitar), Sara Andersson (gitar), Venja Ruud Nilsen (bass), Julie Enger Børresen (trommer) og Bente Mari Mortensen (sax). Sistnevnte er nittedøl og blant initiativtakerne til årets 8. marsmarkering.I tillegg til noen egne låter, skal Engla og Banditta også spille med Nittedals egen Margrete Frank, som har utmerket seg som en dyktig vokalist og sterk formidler.
Engla og Banditta8. mars - Klikk for stort bilde
Sterke stemmer
Det unge nittedalsbandet Inpearlstar spiller også 8. mars. Inpearlstar spilte blant annet under Bygderock og var oppvarmingsband for De Lillos for et par år siden. Ikke minst fikk de mye ros for sitt egetskrevet materiale. Inpearlstar har ikke spilt så mye sammen siste året, siden utdanningsløp har ført medlemmene til ulike steder, men 8. mars blir det reunion i Flammen for frontfigur og låtskriver Une Sekkelsten og resten av bandet.

Caldera er Nittedals eget prisbelønte kor, som alltid leverer på et høyt kunstnerisk nivå, enten det er i internasjonale konkurranser eller i lokale konserter. De stiller på kvinnedagen med sine sterke stemmer, som alltid ledet av dirigent Anne-Britt Henriksen.

En revitalisering
I tillegg til musikk og dans, blir det flere appeller denne kvelden og Vida Valen binder hele programmet sammen som kveldens konferansier.
I sammen med Nittedal Sanitetsforening, Nittedal Frivilligsentral, Humanity First og en rekke engasjerte privatpersoner står Kulturverket Flammen som arrangør for årets 8. marsmarkering som samtidig representerer en revitalisering av kvinnedagen lokalt. Markeringen av kvinnedagen har vært i mindre skala - i rådhuskantinene de siste årene.
Nå videreutvikles dette, og vi håper også at bygdas gutter og menn blir å se blant publikum denne kvelden.

Kaffe og kaker er inkludert i inngangsbilletten.
Det blir stands og salg av matretter i pausen

Overskuddet går til Norsk Sanitetsforenings arbeid for bedre kvinnehelse.
Alle under 20 år har gratis adgang,

Arrangør: Kulturverket Flammen i samarbeid med Nittedal Frivilligsentral, Nittedal Sanitetsforening og enkeltpersoner

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering