Kulturfaktor 17: 30-tallsaften med Hot Club de Norvége

Lørdag 2. september blir det konsert og fest med Hot Club de Norvége på scenen, dansegulv, kafébord, bar og Storsalen i 1930-tallsstil.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
02.09.2017
Tidspunkt
20:00 - 23:00
Pris
kr 250

Hot Club de Norvége er et av Norges hotteste liveband, og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound.

Hot Club har hatt antastiske 37 år på veien! På konsertene er det som regel fullt hus, og publikum favner alle aldersgrupper, fra unge ekstremgitarister til bestemora til Tanta til Beate.

De har samarbeidet med alle de store innen sjangeren, fra Stéphane Grappelli til Jimmy Rosenberg, foruten artister som Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Angelo Debarre og Ulf Wakenius.
Gruppen består av Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (fiolin og munnspill), Stein Vågen Nilsen (gitar) og Svein Aarbostad (kontrabass).

I Kulturverket Flammen skal de spille sine kjente slagere i tidsriktige omgivelser. Her oser det 1930-tallsstemning både ved kafébordene, i baren og på dansegulvet - der den svingende musikken innbyr til fest og dans.
Grupperabatt på grupper på 6 eller flere!

1930-tallsaftenStablo - Klikk for stort bilde

 

Arrangør: Kulturenheten / Kulturfaktor 17

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering