Kulturfaktor 17: Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Marie Karlsen

De spiller virkelig på mange strenger - Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
03.09.2017
Tidspunkt
19:00 - 20:30
Pris
kr 250

Unni Wilhelmsen har gitt ut åtte album med egne låter, spilt 2000 konserter i inn- og utland og båret hjem to Spellemannpriser.
Solveig Heilo har i flere år reist verden rundt med Katzenjammer og er vant med publikumsmengder opp mot 100.000 jublende fremmøtte.
Hanne Mari Karlsen er sivilingeniøren som ble overtalt til å bli med på scenen og spille syv instrumenter på sin aller første konsert.

Den fargerike trioen gjorde sin første opptreden sammen på Gamle Ormelet på Tjøme sommeren 2013. Dette er visuelle damer med trøkk og sprudlende spilleglede - som leverer unike, håndplukkede og framfor alt håndskrevne låter.

Unni sørger for velkjente sanger fra en rikholdig karriere, Solveig leverer helt nye låter for anledningen, og de har også noen fete coverhitlåter på
repertoaret. De tre bestevenninnene trakterer til sammen et tosifret antall instrumenter, og stemmene deres passer like godt sammen som humoren og det estetiske.

De sammenlignes med navn som Simon & Garfunkel, First Aid Kit, Nick Drake og Bon Iver - men aller mest er de Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen TRIO.

Arrangør: Kulturenheten / Kulturfaktor 17

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering