Kulturfaktor 17: Konsert med RAVI

Plateaktuelle Ravi innleder Kulturfaktor 17 med konsert i Storsalen. Med seg på scenen har han blant annet skolebarn fra Nittedal.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
01.09.2017
Tidspunkt
19:00 - 22:00
Pris
kr 250 (voksne) / kr 150 (barn)

Festivalen Kulturfaktor 17 går av stabelen første helgen i september, og starter med fargerike og plateaktuelle Ravi. Han er blant annet kjent for slagere som «Dødsøt», «Utadæsjælåplevelse», «E-oret» og «Tsjeriåu». 

Ivar «RAVI» Johansen er musiker (keyboards og trompet), rapper og programleder. Han startet Jaga Jazzist og har spilt i Briskeby, men er aller mest kjent som soloartist og for samarbeidet med DJ Løv.
Ravi har sitt helt egne raviske språk. Han skriver tekster tilnærmet fonetisk og helt uten doble konsonanter.
I tillegg til sine mange slagere og særegne språk, kjenner mange ham som programleder for den populære tv-serien «Landeplage» hvor han forsøker å finne hemmeligheten bak suksessen bak en rekke hitlåter. 

24. mars i år slapp Ravi sitt første album på hele 11 år. Singelen «Høi» som er hentet derfra har surret og gått på radioen de siste månedene, og 
Albumet «Disaora» er produsert av Most Wanted (Magnus Martinsen og Petter Walther Walthinsen). Produsent-duoen er kjent for samarbeid med Nico & Vinz og Madcon. 

Arrangør: Kulturenheten Nittedal kommune

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering