Eigil Berg & Trond Granlund

Det er en aldri så liten begivenhet at Eigil Berg og Trond Granlund nå går på scenen sammen for en eksklusiv og sjelden intimkonsert.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
05.05.2017
Tidspunkt
20.00 - 21.30
Pris
kr 250

EIGIL BERG er profilert både som soloartist og som vokalist, pianist og låtskriver i New Jordal Swingers, et band med drøyt 20 albumutgivelser og like mange salgstroféer.
Bergs låter er også gjort av artister som Paal Flaata, Åse Kleveland, BigBang og ikke minst av TROND GRANLUND, som debuterte i platestudio sammen med NJS i 1973. Granlund skulle senere bli en av Norges første «popstjerner», også han med flere hits bak seg. I senere år har han i tillegg tatt for seg visekulturen og gjort seg bemerket bl.a. i de store Beatles-forestillingene som er vist landet rundt.
En intimkonsert med Eigil Berg og Trond Granlund vil by på anekdoter fra flere ti-år i musikkens tjeneste, ispedd musikalske overraskelser og gjenkjennelser - i det hele tatt et innblikk i musikken fra to artister og låtskrivere med lang fartstid i norsk musikkliv!
Både Eigil og Trond er for øvrig  plateaktuelle i 2017.

På scenen i Flammen:
Eigil Berg – sang, piano, gitar
Trond Granlund – sang, gitar
Jan Arild Moe – bass
Trine Sennerud Melbye – nøkkelharpe
Tommy Granlund - gitar
Tor Hauge - trommer

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering