Konsert med vokalgruppen PITSJ

Pitsj har i ti år vært en av Norges og Nordens ledende vokalgrupper. Nå gleder de seg til konsert i korbygda Nittedal.
 

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
25.04.2017
Tidspunkt
19:00 - 20:30
Pris
kr 250

Pitsj er fem sterke stemmer som skaper vokalmusikk i landskapet mellom jazz, pop og folk. Ensemblet er kjennetegnet av homogenitet, groove og et stort stilmessig spenn. Ambisjonen er å utnytte det potensialet som ligger i fem jentestemmer.
Fra debuten i 2006 har Pitsj vært kjent for friske versjoner og sofistikerte tolkninger av  norske viseskatter, samt kjente standardlåter i nye norske gjendiktninger. I dag skriver gruppa egen musikk med et sound som er både mykt og kraftfullt. 
Pitsj fikk mye oppmerksomhet og gode kritikker for debutalbumet Pitsj (Grappa, 2006). Platen ble spilt inn i The Real Groups studio i Stockholm med den svenske vokalgruppens primus motor, Anders Edenroth, som produsent.  I 2016 jubilerte gruppa etter ti år som plateartister og lanserer samtidig en ny EP.   
Utenfor Norge har Pitsj turnert i Latinamerika, Japan, Øst-Europa og Skandinavia. Pitsj har samarbeidet med musikere og arrangører som Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Ole Edvard Antonsen og Øystein Wiik. Gruppens originale arrangementer er etterspurt både i Norge og utlandet.

Pitsj består av Anja Eline Skybakmoen, Anine Kruse Skatrud, Benedikte Kruse, Ida Roggen og Ane Carmen Roggen.

Grupperabatt for grupper på 10 eller flere!
Perfekt løsning for korister som vil oppleve vakker vokalmusikk sammen.

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering