EL MURO TANGO og CYRENA & STEINAR

Det er klart for en spektakulær tangofest når El Muro Tango og Cyrena & Steinar fra Norske Talenter inviterer til en forrykende tangoforestilling i Kulturverket Flammen. Med på laget har de en av de fremste internasjonale tangosangerene fra Buenos Aires i dag, Juan Villarreal.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
28.04.2019
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 250

Før El Muro Tango og danseparet gjør sin inntreden på scenen i Storsalen kl. 19.00 har du mulighet til å være med på en workshop i Lillesalen kl. 16.00.

Få en smak av Tango med superparet Cyrena & Steinar fra Norske Talenter, og la deg forføre av den sensuelle pardansen fra Argentina. Paret holder faste kurs i Oslo og har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap. Velkommen til kurs, alene eller med partner, ingen forkunnskaper er påkrevet.

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband og har siden 2016 turnert verden rundt. I løpet av det siste året har bandet spilt for fulle hus på Oslo Kammermusikkfestival, Smeltedigelen Musikkfestival og Kråkeslottfestivalen. I november slapp de sitt debutalbum «Nostálgico» på det tyske plateselskapet Galileo Music, og lanseringen tok dem på en omfattende turné til Holland, Belgia, Tyskland og Norge. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal gjorde sitt inntog på norske TV-skjermer som deltagere under årets sesong av Norske Talenter. Et begeistret dommerpanel skrøt de opp i skyene og konstaterte at dette var dans i verdensklasse. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap.

Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte dans og musikk av topp internasjonal klasse.

Medvirkende er Karl Espegard på fiolin, Juan Pablo de Lucca på klaver, Lysandre Donoso på bandoneón, Jon Åsnes på kontrabass, Juan Villarreal på sang og danserne Cyrena Drusine & Steinar Refsdal.

Du kan velge å kjøpe billett til både workshop og forestilling, eller bare én av delene. 

Arrangør: Kulturverket Flammen / Danseverket

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering