Di Derre akustisk

Di Derre kommer til Nittedal den siste dagen i oktober. Det blir et eksklusivt, akustisk nærmøte.

Sted
Kulturverket Flammen, Storsalen
Dato
31.10.2017
Tidspunkt
19.00 - 20.30
Pris
kr 430

Det elektriske alibiet er lagt bort. Nå er det gitar, ståbass og vaskebrett som gjelder for Di Derre – i kjente låter med en ny vår.
Di Derre slo for alvor igjennom i 1994 med albumet «Jenter og sånn» og radioslagere som «Jenter» og «Rumba med Gunn». Siden har de turnert land og strand med låter fra i alt seks album, det siste i 2013, «Historien om et band».            
Nittedalsbesøket er en del av en eksklusiv turné i et konsept som bandet selv har kalt «Anonyme Akustikere». De hadde suksess med AA-konseptet i 2015, og høstet lovord hos både presse og publikum. Den profilerte musikkjournalisten Tom Skjeklesæther skrev blant annet «Kanskje Di Derre har truffet formtoppen nesten tjue år etter at de sist meldte seg på i et mesterskap?»            
Nå gjentar Di Derre den akustiske suksessen, og legger ut på veien igjen. Vi er veldig glade for at Kulturverket Flammen er blant de utvalgte stedene som får besøk av Jo Nesbø, Unni Wilhelmsen og resten av denne herlige gjengen. Siden dette er en akustisk konsert, blir det behagelige sitteplasser i amfi, i nummererte seter, tett på bandet.
(Foto: Ronny Østnes)

UTSOLGT!!

Arrangør: Kulturverket Flammen

Nyhetsbrev

Som abonnent på Kulturverket Flammen sitt nyhetsbrev får du informasjon om nye forestillinger og nyheter før alle andre.

Kuturverket Flammen Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal

flammen@nittedal.kommune.no

Del

Login for redigering